Lav en klub for vinyler

28 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er så nemt nu om dage at tilgå musik, og selv de fleste mennesker kan lave en hæderlig musikindspilning i deres soveværelse – og så er der ikke nævnt noget om kvaliteten af musikken.

Men at trykke en vinyl koster penge, man skal have den tilsendt, købt i en forhandler; og den fylder lidt til, og så skal man have en egnet afspiller til det.

Så det er stadig et mindre marked, selvom det er kommet godt frem de senere år igen grundet den gode lyd, hvorfor ikke alle kunstnere laver udgivelser på vinyl.

Det er stadig den digitale afspilning, der hitter, for den kan man benytte sig af på farten, man kan sammensætte en spilleliste, og så har man utallige kunstnere lige ved hånden!

Derfor er der også noget eksklusivt ved at have sig en samling af vinyler med ens yndlingskunstnere på vinyl og andre, som man har taget en chance med eller fået i gave.

Hyld den gode lyd i jeres klub for vinyler

Af den grund kan man næsten være sikker på, at hvis man støder på en anden person, der har mere end to vinyler og selvfølgelig ejer en vinylafspiller, så er det en person, som går op i kvaliteten af musikken og lyden.

Og det bør man hædre, når man har fundet en artsfælle her, så det kunne være på sin plads at danne sig en vinylklub sammen og sammen med andre, hvor man mødes med jævne mellemrum og afspiller LP’er for hinanden.

Der er noget sælsomt ved at skulle finde den rette sang på en LP, og når man så skal skifte sang eller kunstner, så skal man finde en anden LP eller måske vende den.

Og man må tålmodigt vente, til det bliver ens tur med at afspille ens nummer.

Det er på den her måde, at man kan opdage ny musik.

More articles