Hvordan bliver du klogere på skrotpriser?

28 January 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du af den ene eller anden grund har diverse materialer, som skal skrottes, så kan du i nogle tilfælde få penge for skrottet. Det gælder især metalskrot og jernskrot, som skrothandlere ofte tager imod med åbne arme. Du gør derfor også klogt i at undersøge, hvad en skrothandler eventuelt vil betale for det, du har derhjemme. 

Spørgsmålet er nu bare, hvordan du bedst finder ud af, hvad du kan få for netop dit skrot. 

Sådan finder du din skrotpris

Til en start kan det anbefales, at du søger efter lokale skrothandlere. Det vil gøre det nemmere for dig at køre dit skrot derhen, og alternativt skal du betale mindre, hvis firmaet omvendt skal komme til dig, hvis der nu er tale om større mængder skrot. 

Som det næste kan du udvælge et par firmaer, du læser mere om online. Tit og ofte har en skrothandler nemlig en prissektion, hvor du kan blive en smule klogere. Du kan dog også opleve, at der slet ikke er oplyst, hvad du kan få. I tilfælde som dette så giv gerne et par firmaer et kald. På den måde kan du få en god idé omkring, hvor meget der er tale om. Ofte skal der gerne en god mængde til, før du får mest ud af det. 

Når du ringer rundt for at høre om priserne, vil du opleve, at der kan køres med en dagspris på metal og jern. Der kan således også være forskel på, hvad der kan gives af pris fra dag til dig. 

Et godt tip er, at det sagtens kan svare sig, at du ringer rundt, selvom du er privatperson. Skrothandleren tager nemlig både mod skrot fra private og fra virksomheder. Du kan derfor også være heldig at få en god pris for det, du gerne vil af med: https://www.jernkaellingen.dk/priser.

More articles