Find den bedste vinteropbevaring af båd på Als

16 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Som bådejer foretrækker du sandsynligvis at din båd er opbevaret i vinter halvåret. For det første er det meget begrænset hvor sjovt det er at lave aktiviteter med båden, når der er minus grader i luften – og vandet også er derhen ad. Det er dyrt at varme en båd op, og selv om det godt kan lade sig gøre at overnatte på båden, skal man ud i kulden hver gang man skal bade eller på toilettet.

For det andet er det som en følge heraf ikke så ofte man kommer ud til båden i løbet af vinteren, og derfor er der en vis tryghed forbundet med at vide, at båden står i en aflåst hal eller på et overvåget udendørs areal. Og for det tredje giver landsætning af båden mulighed for at foretage diverse vedligeholdelses arbejde og små reparationer, således at båden er i tip top stand når foråret melder sin ankomst.

Hvor kan jeg få opbevaret min båd for vinteren på Als?

Ligger din båd i det sydlige Danmark – nærmere betegnet Sønderjylland eller Als? Så kan du med fordel tjekke MJ Værft Augustenborg. MJ Værft Augustenborg er et bådeværft med tilhørende bådpladser, butik, værksted og mulighed for vinteropbevaring af båd. MJ Værft Augustenborg tilbyder opbevaring på udendørs aflåst og overvåget areal, eller i fuldt isoleret og tempereret lagerhal med alle faciliteter til udførelse af arbejde på båden.

Som lejer har du adgang til såvel rindende vand som til elektricitet og diverse værktøjer, således at du selv kan udføre små reparationer, renovering eller blot almindelig vedligeholdelse af skrog, dæk, master, motor med mere. Har du ikke mulighed for selv at udføre dette arbejde, stiller de dygtige medarbejdere hos MJ Værft Augustenborg gerne deres kompetencer til rådighed.

Du kan læse mere om vinteropbevaring af båd på Alshos MJ Værft Augustenborg på mj-vaerft.dk

More articles