Qi Gong kursus – få fornyet energi

16 April 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Hvilken bedre måde at lære Qi Gong på end på et kursus? Her er der alle gode muligheder for at fordybe sig i en bevægelseskunst, der styrker både kroppen og sindet. Det særlige ved Qi Gong er, at det har en række positive fordele for kroppen og ens velvære. Det er nemlig en meditationsform, hvor alle bevægelser har rødder i Kinesisk Medicin. Derfor er intet tilfældigt ved Qi Gong, og det har fået en del af sin popularitet, da kan gøre meget godt for kroppen. 

På et kursus i Qi Gong er der alle gode muligheder for et intensivt forløb, hvor man guides til alle øvelserne. Det giver god muligheder for at få et dage, hvor man kan investere i sig selv, samtidig med at man får pulsen helt ned. Noget af det som Qi Gong har en positiv sammenhæng med er: 

– At mindske stress, depression og angst

– At der på sigt kan styrke led, sener, nervesystem

– At støtte op om mere indre fred

– At forbedre ens hukommelse og koncentration

Disse ting er kun et udpluk af de mange fordele, som Qi Gong kan have for kroppen og ens velvære. Der er derfor heller ikke noget at sige til, at det er en meditationsform, mange kaster sig ud i. En anden fordel er også, at alle kan være med på et kursus. Det gælder både den yngre målgruppe og den ældre. Ved et kursus er der også alle gode muligheder for, at man får meditationen og alle øvelserne helt ind under huden, så man også kan lave dem derhjemme efterfølgende. 

De mange fordele ved Qi Gong og et kursus i Qi Gong kan du også læse mere om her: https://qigongkurser.dk/. Hos nogle kursusudbydere mødes man efter kurset er endt, hvor der er plads til at bygge nye øvelser på dem, man allerede har lært. 

More articles