Mange mennesker lever outdoor det meste af livet

17 March 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man behøver ikke være en meget isoleret eksistens for at leve som en outdoor-person det meste af ens liv.

Det handler heller ikke om, at man ikke kan lide andre mennesker, som den slags afsidesboende mennesker ofte bliver portrætteret i film, for det kan bare være den måde, som man godt kan lide at leve.

Den opfattelse har nok noget at gøre med, at vi hylder det at være social og være sammen med andre, men der er bare mennesker, som der kan lide at gøre tingene selv og ikke blive forstyrret af andre; og selv den slags mennesker har jo også venner og familie og folk, der kommer og besøger dem, og de kommer da også ind til byen.

Og det skal heller ikke lyde som, at det er hjemløse, der bor i slum, for vi tænker mere på den slags mennesker, der bor i en skovhytte langt væk fra alting, eller de godt kan lide at bruge livet på at flytte sig rundt og bo i telt forskellige steder for eksempel, hvor altid har deres Haglöfs bukser med sig.

Outdoor

Mange mennesker er outdoor det meste af livet

Der er jo nogle personer, som der bruger måneder på at arbejde en masse, så de kan rejse rundt resten af tiden, hvor det kun er nogle få gange, at de rent faktisk får et tag over hovedet.

Det kan være en tilværelse, som der skræmmer mange mennesker, men for andre er det den livsstil, som de foretrækker.

Det er ikke mange, som der kan leve sådan, og fordi man så ikke følger samfundets normer her, så bliver man lidt udstødt.

Men det kan også være misundelse over, at der er nogle, der kan leve det frie outdoor-liv, hvor de ikke er bundet af et hus, børn eller et lån, som der holder dem fast, hvor de er, hvor de maks kan tage på en ferie nogle uger om året.

More articles