Brug Slagelsemalerens hjemmeside som inspiration

04 January 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Før i tiden måtte man jo ringe til maleren og høre ad, om de kunne klare opgaven for en, og man skulle spørge ind til den givne farve, man ville bruge, om den overhovedet kunne findes – eller man kunne se for sig, hvad det var for en farvetype, som man talte om.

Det kunne blive lidt et sats, om man endte med at være på den sikre side, og ellers måtte man måske selv skaffe malingen, som maleren kunne male med, for ellers risikerede man, at man endte med at have fat i den forkerte slags farve.

Men det er sjældent så belejligt for en maler at skulle arbejde med andre remedier end dem, som man er vant til, for det er som at sammenligne med en kok, der ikke må bruge sine egne knive: Det kan godt lade sig gøre, men det er ikke det optimale.

image

Find det du skal finde ud af på maleren fra Slagelses hjemmeside

Måske finder du ikke ligefrem et katalog på https://malerslagelse.dk/ over de farver, som der findes i verden, for det ville blive et uendeligt arbejde at skulle opdatere den oversigt hele tiden, da der kommer mange farver til, fordi man næsten kan blande i det uendelige.

Men på deres hjemmeside kan man finde information om, hvordan de gør arbejdet, hvad der er værd for dig at vide om malerarbejdet, og ikke mindst kan du tage kontakt til dem, hvad der skal udføres.

Du kan blive meget klog på malerarbejdet sådan et sted, selvom det jo ikke er dig, der skal udføre det, men det er meget godt at vide, hvad der sker, så man er sikker på processen, og hvad der foregår.

Det er en god hjemmeside, som der er grund til at undersøge jævnligt, da det er her, man finder ud af det, man skal vide, inden arbejdet skal laves.

More articles