Vis respekt for den bryllupsunderholdning!

19 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kender garanteret godt det, at du måske har skrevet et længere indlæg til debat på nettet, eller måske har du krænget din sjæl ud omkring noget følelsesmæssigt på de sociale medier, hvor du gerne vil høre andres oplevelser eller i det mindste få noget støtte.

Men hvad får du så i stedet?

Rettelser til din kommatering, din evne til at stave og så videre, selvom det slet ikke var det, der var hovedfokus eller den forventning, der blev lagt op til.

Nu kan man sige, at det er noget lettere at afbryde, kritisere og “svine” til på nettet, end når man er fysisk til stede, hvor der er måske er hyret underholdning ind, og det kunne jo været til et bryllup, hvor der – meget passende – er arrangeret bryllupsunderholdning.

Problemet opstår så ved, at nogle deltagere i begyndelsen godt ved, hvor meget der er gjort ud af brylluppet, hvad det har kostet at arrangere, og så vil man gerne have en mindeværdig dag for parret selv og dem, der er inviteret med.

Sådan tænker de fleste da også, når de ankommer til brylluppet, men måske ser de så deres snit til at slappe mere af, når der er kommet denne underholdning til, som ofte foregår ved, at deltagerne skal sidde ned og slappe af og nyde noget underholdning fra en scene.

På den måde sviner man ikke ens pæne kjoler til med videre.

Men her tror folk så fejlagtigt, at det er at sammenligne med en fredag på værkstedet, eller at man er taget med gutterne i byen bare med den forskel, at konerne er med.

– Specielt, hvis man er begyndt at få en promille op at køre.

Man begynder at råbe, blande sig, brokke sig; sige, man kan gøre det bedre og meget andet.

Lad være med det!

Du er der som gæst og skal gøre det til en god oplevelse – ikke det modsatte!

More articles