Analsexlegetøj til kvinder – for et sjovere sexliv

11 februar 2019 Astrid Pedersen

editorial

Før i tiden ville de fleste mennesker forbinde analsexlegetøj med homoseksulle mænd. Men inden for de seneste år er det blevet mere og mere comme il faut for heteroseksuelle kvinder og par at eksperimentere med anal sex. Denne seksuelle udtryksform kan være både fræk og sensuel, og give anledning til nye erotiske oplevelser, som kan slå benene væk under én. Men det kræver, at man er velforberedt.

Forud for et analt samleje er det vigtigt, at man er i god træning, da anus ikke på samme måde som vagina er indrettet til penetration og samme hårde belastning. Hvis du uden videre kaster dig ud i anal sex uden at have forberedt dig – og uden at bruge den obligatoriske glide creme – kan du risikere at anrette skader på såvel ringmusklen som på din endetarm.

Bedre anal sex med det rette analsexlegetøj til kvinder

En måde, hvorpå du kan træne aus op til anal sex – og samtidig vænne dig til fornemmelsen deraf – er ved hjælp af butt plugs, som du kan anvende til daglig. Butt plugs fås i mange forskellige størrelser, udformninger og materialer. Som begynder kan du med fordel benytte den klassiske, juletræs formede variant, som fås i mange størrelser.

Hvis du lægger ud med en lille variant, kan du gradvist avancere op til de større modeller, og hernæst prøve dig frem med butt plugs i andre udformninger – eventuelt med vibrator eller en hydraulisk udvidelses funktion. Butt plugs er både sjove og spændende at lege med under selve akten. Og hvis du vælger at være iført din butt plug under vaginalt samleje, kan det føles ekstra frækt for dig, som samtidig får stimuleret din endetarm, og for din partner, som får fornemmelsen af en strammere skede, da din butt plug vil trykke mod skedevæggen.

Se det store udvalg af butt plugs og meget andet analsexlegetøj til kvinder på love-lingeri.dk

Flere Nyheder