Autoværksted – mekaniker: Den gode forbindelse mellem disse to

16 november 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Holder man ens bil kært samt dem, man skal køre til mekaniker for ens venner, familie med videre, fordi man er den, der har mest forstand på biler og generelt med at udvælge et autoværksted, så bør man gøre sig gode overvejelser omkring, hvordan man vælger sådan et sted.

Det er jo lidt ligesom at gå til lægen bare med ens bil, for den skal også have den rette behandling af de rette folk, der kender til bilen.
Nogle læger er specialister, som man bliver henvist til, og det samme kan ske med mekanikere, der har (bedre) forstand på nogle biltyper end andre.

Måske er de også bare gode til at klare nogle bestemte opgavetyper end andre, men derfor forsøger at godt autoværksted da også at have rigeligt med mekanikere, assistenter og videre, som kan klare bilend udfordringer, som når man ser et operationsbord med læger, assistenter, kirurger med videre.

Forskellen er så bare her, at staten ikke betaler den lægeregning: man skal betale selv.

Og man kunne jo aldrig finde på at vælge sygehus efter prisen på deres muligheder, da det jo bliver betalt for en, men man vil helst gerne have de rette eksperter, der forstår at lytte til en – og bilen – og tage sig af den/dem, som ejede de den/dem selv.

Derfor skal man også vælge en mekaniker efter både, om han er den bedste til at tage sig af opgaven og/eller, om der så er andre mennesker på autoværkstedet, som ejer evnerne til det – og kan give en den rette pris for både udførelsen af opgaven samt prisen.

Nogle gange kan man få rabat ved at komme med reservedelene selv, men man skal ikke bare partout gå efter den billigste, men finde den, som kan udføre arbejdet bedst – og hvis en god mekaniker har et autoværksted eller er blevet ansat et sted, så er der også gode chancer for, at de andre på stedet er lige så kompetente.

Et sådan et eksempel kunne være https://www.svendborg-motor-co.dk/ 

Flere Nyheder