Bed & Breakfast er det perfekte sted mellem hotel og hostel

19 July 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Når man tænker på sådan noget som bed & breakfast, så tænker man netop hyggelige kroophold ved tidligere traktørsteder på gamle gårde med stråtækte huse og landlig idyl.

Hoteller er som regel drevet på sådan en måde, at de fleste værelser er ens, og der bor så mange mennesker, at personalet ikke kan nå at tage sig ordentligt at alle gæsterne, så de forsøger at være høflige på et overordnet plan, men ender med at være anonyme i det lange træk.

Og et hostel er det samme, men hvor man bor flere i samme rum, det er billigere, og der er mindre personale.

Sådan et sted på et hotel bor man som regel også, hvis man er på forretningsrejse, eller hvis man er på kursus, eller man skal videre på en rejse, hvor man er på en mellembase.

Det bliver således et sted, hvor man blot går efter det, som man vitterligt har brug for: et tag over hovedet og et sted at sove.

Bed & Breakfast viser dig det autentiske liv

Et bed and breakfast kan derimod være alt fra et privat foretagende, hvor man låner et par værelser ud fra ens bolig, til at man er et større sted med rig historie, hvor man virkelig kan komme ind i sjælen på et område og mærke den autentiske nærkultur.

Begge muligheder sørger for, at man kommer til at lære de lokale at kende, og man sikkert også ender med at være på fornavn med dem, når man spørger ind til området eller får sig en kop kaffe sammen.

Prøv blandt andet bed and breakfast i Ribe og kom helt ind på livet af ikke bare lokalbefolkningen, men bo under lokalkendte rammer et sted, hvor der er megen historie at dykke ned i.

Her er også mange typer service, som man kan nyde godt af, om man skal have noget at spise, eller om man gerne vil komme på internettet.

Dette bliver et ophold, som du ikke kommer til at fortryde.

More articles