Bliv lusefri med den banebrydende Lice Bomb fra eco.kid!

02 September 2019 admin

editorial

Har børn, har du med garanti også haft lus indenfor hjemmets fire vægge – og sandsynligvis mere end én gang! Det er nærved umuligt at undgå, men fortvivl ej – der er hjælp at hente!

Det australske mærke eco.kid har udviklet en række hårprodukter til børn, der både forebygger og fjerner både lus og æg garanteret effektivt.

eco.kids varer er, som navnet antyder, 99% økologiske. Der findes både produkter til hår og hud, og de er særligt velegnede til de 3-12-årige. Etik og miljøansvar er i højsædet, og alt er certificeret.

Som allerede nævnt er mærket australsk, og det har været tilgængeligt i 3 år – og er blandt andet at finde på den danske webshop Hair4All.dk.

 

Et af de produkter, der i særdeleshed er værd at fremhæve, er deres innovative “Lice Bomb”.”Lice Bomb” er et oliekompleks udvundet fra en række planter. Olierne vil for os mennesker dufte ganske vidunderligt, men det er langt fra tilfældet for de modbydelige skadedyr. Lusene kvæles effektivt ved brug, og det insektets yderste kropslag eroderer. Lus bliver ofte modstandsdygtige eller direkte resistente mod mange midler – men det er ikke tilfældet her. Du kan trygt anvende det helt ufarlige produkt på dit barn når dette er fyldt 3 år. 

Efter brug kæmmes håret med en tættekam, og du er hermed af med bæsterne.

Da eco.kid er et miljøvenligt mærke, er alle ingredienser naturligt nedbrydelige, og vil dermed ikke forurene vores i forvejen udfordrede klode. “Lice Comb” er helt fri for de giftige parabener, usunde kemisk fremstillede farvestoffer og parfume.

Den velduftende cocktail består blandt andet af australsk tea-tree, citrusskal og myrte. “Lice Comb” indeholder også blå cypres og olie fra sandeltræet, der har en anti-inflammatorisk og antibakteriel effekt.

Shop straks lusemidler fra Eco Kid på Hair4All.dk – godt for dine unger, godt for miljø, klima og klode – og på ingen som helst vis godt for lus! Så er alt, som det skal være!

More articles