Bliv smertefri med en kiropraktor

20 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Døjer du med smerter i hverdagen, der bare ikke synes at forsvinde? Så kan det være, du bør overveje at besøge en kiropraktor. Hvad gør en kiropraktor egentlig og hvilke type behandlinger kan du få? Læs med i dette indlæg, hvad en kiropraktor kan gøre for dig. 

 

Hvad er en kiropraktor?

En kiropraktor specialiserer sig i viden om, hvordan man kan fjerne smerter i ryg, nakke, hofte eller knæ. Det er også en kiropraktor du skal opsøge, hvis du har fået en diskusprolaps og har fået en idrætsskade. Du vil typisk blive henvist til en kiropraktor gennem din læge. Der kan være regioner af kroppen, hvor lægen ikke kan hjælpe dig. Særligt, når det drejer sig om behandlinger af smerter i bestemte dele af kroppen. Det vigtigste er, at I sammen finder årsagen til dine smerter og igennem jævnlige behandlinger kan komme til bunds med det.

 

Typer af behandlinger

Afhængigt af smerterne, som du har, vurderer kiropraktoren, hvad der vil fungere for dig. Det kan være akupunktur, hvor du skal have nåle placereret i områder, hvor smerterne befinder sig. Du kan også få øvelser til f.eks. nakke, som du nemt kan gøre, imens du er på arbejde eller hjemme. Døjer du med hovedpine, så kan en kiropraktor også hjælpe dig. Du er ikke alene om at have smerter og du skal heller ikke gå rundt med dem. En kiropraktor vil hjælpe dig på vej til en smertefri hverdag, så dit overskud kan blive bedre.

 

Læs anbefalingerne

Vi vil anbefale, at du læser anmeldelser af forskellige kiropraktorer. Ved en hurtig google søgning på f.eks. kiropraktik i århus, kan du hurtigt finde anbefalinger online. Her vil der også være kontaktinformationer, hvor du kan ringe og booke tid.  Måske du har bekendte, som har god erfaring med en kiropraktor? Din læge kan også henvise dig til en. Det vigtigste er, at du finder en, som du er komfortabel med.

 

 

 

 

More articles