Børnemassage på Frederiksberg

12 januar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Døjer dit barn med søvnbesvær eller vanskeligheder med at holde sig vågen i dagtimerne? Så er der en vis sandsynlighed for, at han eller hun lider af muskelspændinger og vil kunne have gavn af en børnemassage.

Hvorfor skal børn have massage?

Måske tænker du at børn ikke på samme måde som voksne skal leve med stive led og ømme muskler forårsaget af belastende, stillesiddende eller monotont arbejde. Men faktisk kan børn også sagtens have smertefulde spændinger i kroppen som kan påvirke deres koncentrations og indlærings evner.

Selv om børn ikke tilbringer lige så mange timer i skolen som voksne tilbringer på jobbet kan et barn sagtens udvikle nakke og skulder spændinger og myoser som kan give anledning til hovedpiner og anden form for ubehag. Og så har børn i lige så høj grad som voksne bare brug for afslapning og velvære for at slippe af med stress symptomer i kroppen.

Hvem tilbyder børnemassage på Frederiksberg?

Hvis du leder efter en massør som er velbevandret inden for børnemassage kan du med fordel vælge Charlotte Birch Christensen fra klinikken Harmoni & Balance. Charlotte har foruden sin uddannelse som afspændingspædagog og psykomotorisk terapeut en fordel som sygehjælper og har således et meget bredt CV nær det handler om arbejdet med menneskelig omsorg.

Når du vælger at lade Charlotte Birch Christensen massere dit barn kan du være sikker på at det er i de tryggeste og mest professionelle hænder. Charlotte Birch Christensen er i forbindelse med massage af børn særligt opmærksom på at tilpasse massagen således at barnet ikke føler ubehag derved. Og så hjælper Charlotte Birch Christensen barnet til at føle sig trygt og vel tilpas hele vejen igennem således at det får det bedste ud af massagen og af oplevelsen som helhed.

Du kan læse mere om børnemassage på harmoni-balance.dk

Flere Nyheder