Diamantskæring på Fyn

23 January 2022 Signe Hansen

editorial

Kvalitet du kan stole på – og lige lidt ekstra

Total Diamanten blev grundlagt i 1992 i Hedenshuse, og har ry som branchens mest kompetente virksomhed. Hos Total Diamanten kan du nemlig stole på at opgaverne løses hurtigt med kompetence, kvalitet og erfaring. Med over 30 medarbejdere, kan Total Diamanten let imødekomme dine behov og tilbyde fleksibilitet og service. Total Diamanten er stolt af, at være et firma der siger ja, hvor de fleste andre måske ville sige nej – de tænker stort, og med deres mange års kendskab, såvel som andre rådigheder som biler der har både vandtank og generator, hvorfor manglende strøm eller vand-forsyning ikke behøves tænkes ind, er der få ogpaver, de er bange for at tage på sig. Med Totaldiamanten har du førsteklasses arbejde du kan stole på. 

Mobilt Diamantskæring

Hos Totaldiamant kan du få professionelt, hurtigt og kvalitets arbejde indenfor Diamantboring, Diamantskæring, Asfalt Skæring og Wire Skæring. Totaldiamant har nu udvidet deres tilbud, så du ikke kun kan få diamantskæring rundt om København, Roskilde og Sjælland, men nu også kan få diamantskæring på Fyn. Personalet er utrolig erfaren, og diamantskæring kan gøres på alle mulige måder, så som vægskæring, som gøres med en fastgjort vægtsav, gulvskæring, wireskæring, såvel som håndholdt skæring. 

image

Andre Tilbud 

Udover Diamantskæring tilbyder Total Diamanten Asfaltskæring. De foretager også wireskæringsarbejde, som er en løsning der støjer meget mindre end andre, og stadig er velegnet til store opgaver såsom kloakrør, vandledninger, osv. Endeligt har Total Diamanten også stærk erfaring med diamantboring. Alle disse kompetencer kan de køre henover Sjælland med. 

Tag Kontakt 

Total Diamant tilbyder det bedste af det bedste indenfor udstyr, kvalitet, og erfaring, for at sikre dig den bedste oplevelse med lige det du har brug for, om det er som ehverv eller privat person. Miljøet og naboer er tænkt ind i en hver process, hvor forskellige arbejdsmetoder bliver tænkt ind i processen for at formindske støj og genering. Dette er grunden til Total Diamant har så stærkt et ry. Tag kontakt på 4371 4304. 

More articles