Din tandlæge kan godt blive din bedste ven

07 February 2019 admin

editorial

Har du kendt din tandlæge hele dit liv?

Har du tænkt over at der er nogle personer, som faktisk følger dig igennem hele dit liv? Eksempelvis så er der mange mennesker, som benytter den samme tandlæge gennem hele livet. De starter med at komme der som børn, sammen med deres forældre, og fortsætter samme sted, når de bliver voksne.

På den måde kan det nærmest blive lidt hyggeligt og trygt at gå til tandlæge. Måske bliver du hilst velkommen med fornavn, og du bliver spurgt til, hvordan det går med det hele. Og så får du måske en lille snak med receptionisten, før det bliver din tur. 

Det er dejligt med den slags åndehuller, hvor alt er som det plejer.

Din tandlæge skal selvfølgelig være dygtig

Nu kommer du selvfølgelig nok kun det samme sted igen og igen, hvis du er sikker på at din tandlæge er dygtig, og kan sit kram. Der er næppe nogen som holder fast i en tandlæge, som fejlbehandler, eller ikke laver tingene godt nok.

Vores tænder er jo ret vigtige for os, på mange måder. Vi skal bruge dem til at tygge vores mad, og så er de jo også en del af vores identitet. Og du har jo heller ikke lyst til at gå rundt i længere tid end nødvendigt, hvis du har et hul, eller har ondt i en tand. 

Du vil gerne have en rigtig dygtig tandlæge

Du får lige et link til én af de rigtig gode tandlæger i branchen. De hedder Plus1, og har faktisk klinikker i både KBH S, Ballerup, KBH V og i Rødovre. Du kommer ind på deres hjemmeside ved at klikke på dette link:tandlæge.

Plus1 kan klare det hele for dig, uanset om det er almindeligt tandeftersyn, en visdomstand som skal ud, en tandbro eller måske kosmetiske behandlinger.

Prøv Plus1 – de er en tand bedre (og måske din nye ven for livet).

 

 

 

More articles