Dyrene får de bedste forhold ved transport til udlandet

27 september 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man hører om sådan noget som dyretransport, så forestiller de fleste mennesker en slags grisetransport, der bliver fragtet ned gennem Europa i lastbiler, hvor de ser ud til ikke at have det godt.

For det første har de det fint, for ellers ville denne type transport ikke få lov til at foregå – og hvem ville modtage dyr, som havde lidt skade under transporten?

For det andet sker sådan noget som dyretransport også i flere forskellige former, hvor man kan have cirkusdyr, der skal videre til den næste forestilling i verden, eller man har nogle dyr, der skal overdrages fra den ene zoologiske have til den næste.

Måske har man endda fanget nogle dyr, som der skal videre til en zoologisk have.

Det kan også være nogle vilddyr, som man er nødt til at indfange og levere til et dyrereservat, så de ikke er udsat for krybskytter, og man kan bedre holde øje med dem.

Dyrene lider ikke overlast ved transport til udlandet

Andre gange har man formentlig at gøre med, at et dyr skal til en specialist af en behandler, som der kun kan fungere ved siden egen klinik i udlandet, så det er lettere at få dyret fragtet, end at man skal have behandleren frem.

Men det kan også være noget såre simpelt som, at man gerne vil have ens private kæledyr transporteret til udlandet, hvis man nu skal flytte langt væk, eller man skal på ferie, hvor man vil have dyret med.

Men du kan altid være sikker på, at ved den slags dyretransport, så er der altid fokus på dyrets sikkerhed, sundhed, og at turen bliver den bedste, som det overhovedet er muligt for dyret.

Mange dyr kan nemlig blive stressede af sådan en tur, så det skal man helst undgå – og derfor bliver der taget professionel hånd om dyrene under sådan en tur.

Flere Nyheder