En overfladebehandling kan sjældent svare sig godt nok

En overfladebehandling kan sjældent svare sig godt nok

Der er nogle tidspunkter, hvor en overfladebehandling dog kan være nok, og det kan for eksempel være i forbindelse med, når man vitterligt skal behandle en overflade, hvilket kan være en lakering, overfladebehandling kromatering, eller give en given fernis til en overflade, så den er beskyttet.

Men ellers kan det ikke svare sig bare at lave en overfladebehandling, hvis vi ser på, hvordan man ellers kan tolke den slags.

Eksempelvis ville man jo virkelig brokke sig højlydt, hvis man kom til behandling på skadestuen, og lægen havde så travlt, at man bare blive sendt hjem med en overfladisk behandling samt en besked på, hvad man selv kunne gøre.

Dette er utilgiveligt, for så ville man hellere vente, til der var tid til at blive behandlet, for var det akut, så ville man jo komme til med det samme.

Der er jo en årsag til, at man betaler skat.

Men en anden form for overfladisk behandling, som de fleste af os nok kender til, er, når vi skal gøre rent derhjemme.

Vi ved jo instinktivt godt, at vi brude bruge meget tid på at lave godt nok rent og ikke springe over, hvor gærdet er lavest, og man sætter sig da også for, at man egentlig gerne ville gøre grundigt rent.

Men når man så er kommet fra start, så indser man, at man ikke kan overskue at gøre grundigt nok rent, så man gør det overfladisk.

I den forbindelse vil vi anbefale, hvis man afsætter nogle dage til gøre rent, hvor man så gør rent på en given med den ene dag og så skifter den næste.

Det kan være, at man støvsuger den ene dag, og så den næste vasker man gulvet, og en tredje dag dedikerer man til badeværelset alene, så man koncentrerer sig om at gøre dette lokale rent.