Er det til klipning?

Er det til klipning?

Alle mænd kender det godt. De ellers så korte lokker er blevet lange igen. Og det skal de bestemt ikke være. Du skal have den sædvanlige frisure, og det skal se gennemført ud. Men skal du gå til din sædvanlige frisør, som du faktisk ikke er helt tilfreds med? Hverken på kvalitet eller pris?

Eller skal du vælge en helt ny frisør? Skal det være hos en salon i København? Mere præcist på Østerbro? Så læs med i denne artikel og få 5 gode råd til, hvordan du vælger din nye frisør.

5 gode tips til at vælge den rette frisør

Der findes så mange frisører. Men hvordan vælger du den helt rette?

1. Spørg dine venner, familie og bekendte – måske kender de en god frisør, som er i netop dit område?

2. Søg online og find mange frisører – det kan være lidt af en jungle. Men det kan være, at du falder over en flot hjemmeside, og en frisør der tiltaler dig. 

3. Se dig omkring i dit område – når du går rundt på gaden, kunne du jo lige så godt se dig omkring efter frisørsaloner. Ser den indbydende ud? Så er det måske et forsøg værd.

Du finder en frisør, der ser god ud og har fornuftige anbefalinger. Hvad så nu? Hvad skal du tænke over, når du vurderer, om du skal bruge frisøren på fast basis?

4. Ekspertise og service – får du, hvad du efterspørger? Har frisøren styr på at klippe eller farve dit hår? Er der altid et smil på læben?

5. Pris og kvalitet – disse to skal altid matche hinanden. Ja, faktisk så må du jo godt blive overrasket over en høj kvalitet til en lav pris. Dog må det aldrig omvendt, altså en lav kvalitet til en høj pris.

En af de mange populære frisører på Østerbro er: https://www.salon-hair-beauty.dk/. Læs mere om salonen på deres hjemmeside.