Er du en sand entreprenør - eller ej?

Er du en sand entreprenør – eller ej?

Der kan være meget pres på, at man skal være iværksætter, innovativ, progressiv, fremadskuende og kunne tænke ud af boksen nu om dagen som person.

Man forventer som minimum, at selv hvis man har et fast arbejde, så har man da en mindre virksomhed ved siden af, eller man fifler med at udforme en idé, som man gerne vil kunne omdanne til en app eller på anden måde forøge til noget større.

Men måske er man bare ikke bygget til at være sådan en type, selvom man mærker et pres fra det.

Det handler jo også om, hvor man befinder sig henne, for nogle miljøer fremmer mere den tankegang end andre, hvorfor det måske er lettere at være entreprenør i København, end det er at være entreprenør i Skjern.

Så er det oplagt at rejse til hovedstaden, hvis man fornemmer, at man vil trives bedre med ens idé her, men det er jo så også her, man lige skal lægge hånden på ens hjerte og mærke efter, og man presser sig selv, om man vil det her, eller man føler sig presset til at være det.

Det er lidt på samme måde, som folk lægger billeder op om deres perfekte liv på de sociale medier, at de taber sig, tager på ferie, er blevet modeller med videre – det kan man så også mærke et pres af fra andre, at man skal være idérig og en forgangsperson, for det lader andre til at være.

Nu skal man selvfølgelig huske på, at tingene altid ser lidt mere strålende ud på nettet, end hvordan de reelt er, men måske har man faktisk en god idé i ærmet!

Men har man passionen og det drive, der skal til, at man gider udvikle det?

Det er jo helt forståeligt, hvis man ikke gider dette, for så kan man måske sælge ens idé – eller man kan lade den dø helt ud.