Få den bedste re-emaljering af badekar pris hos din badekarsmaler

12 juni 2020 Astrid Pedersen
Få den bedste re-emaljering af badekar pris hos din badekarsmaler

Er dit elskede badekar ved at være så tyndslidt i emaljen, så du ikke længere finder det forsvarligt at bruge til karbade? Så behøver du ikke at fortvivle. Det er nemlig ingenlunde sikkert, at du behøver at skifte badekarret ud blot fordi det har fået nogle skrammer og misfarvninger. Et gammelt og slidt badekar kan med stor sandsynlighed blive rigtig pænt igen – og det til en langt billigere pris end en udskiftning.

Hvorfor beholde det gamle badekar?

Den slitage, som du ser i badekarrets emalje, er nemlig som oftest blot overfladisk i karakter. Det drejer sig først og fremmest om misfarvede plamager bestående af kalk og okker fra vandrørene, som har aflejret sig i den slidte emalje.

Disse plamager føles ru ved berøring, og ses mestendels rundt om rørene ved armaturet samt foran afløbet i bunden af badekarret. Ikke alene er aflejringerne grimme og ubehagelige at røre ved – de kan også fungere som grobund for bakterier og svamp, idet hud og sæbe rester kan hænge fast i den ru overflade og udgøre de perfekte vækst betingelser for disse potentielt sygdoms fremkaldende organismer. Således vil du ikke uden at løbe en vis helbredsmæssig risiko kunne nedsænke dit legeme i dit gamle badekar – og derfor bør du få det renset op.

Dette kan sagtens lade sig gøre uden at du behøver at skulle have badekarret ud. Du kan nemlig få en dygtig, faglært håndværker til at rense og slibe badekarret og dernæst forsyne det med en ny, stærk emalje. Dit badekar kommer til at stå som da det var ganske nyt – skinnende og glat på indersiden helt uden grimme aflejringer, ridser og skrammer.

De dygtige badekarsmalere fra Badekarsmaler.dk kan i løbet af få timer genskabe dit flotte badekar, så du atter kan tage lange, varme bade uden risiko for dit helbred. Læs mere på https://badekarsmaler.dk/maling-af-badekar/ 

Flere nyheder