Få den rette sparring og coaching hos en professionel psykolog

02 september 2020 Astrid Pedersen

editorial

Sidder du fast i tilværelsen – og føler du ikke at du kan komme ud af den samme rille uanset hvor hårdt du kæmper? Så har du muligvis brug for et friskt perspektiv på dine indre problemstillinger fra professionelt hold. Og her kan en dygtig, erfaren psykolog være et godt bud på en mulig sparring partner.

Hvor kan jeg gå til psykolog i Nordsjælland?

Er du bosat i det nordsjællandske er det en god idé at finde en psykolog med klinik eller praksis i dette område. Når du vælger en psykolog i nærheden af din bopæl får du bedre motivation for at passe dine aftaler med ham eller hende, og bliver ikke distraheret af lang transport tid.

I Kongens Lyngby finder du Lars Nørgaard, som er autoriseret psykolog fra Københavns Universitet, og som gennem de seneste to årtier har beskæftiget sig med psykolog behandling i privat praksis. Lars Nørgaard tilbyder kvalificeret sparring og coaching omkring de emner og problemstillinger som ligger dig allermest på sinde.

Hos Lars Nørgaard vil du blive mødt med åbenhed og nysgerrighed omkring de emner som optager dig – også selv om dine øvrige omgivelser affejer dem med bagatellisering, eller måske er trætte af at høre om dem. De ting der nager dig kan nemlig udgøre nøglen til din selvrealisering. Og ved at få dem vendt med en dygtig psykolog kan du måske komme tættere på de dybere liggende lag og opnå indsigt i de mekanismer som skaber problemerne til at begynde med.

Når du vælger Lars Nørgaard som din psykolog i Nordsjælland vil du kunne vælge om sessionen skal foregå inden døre, eller om I skal mødes til en ”walk and talk” i de naturskønne omgivelser omkring Rustenborgvej. Du kan læse mere om Lars Nørgaard, og booke en tid til en psykolog session, på psykologen.dk

Flere Nyheder