Få et flot badekar med emalje reparation

Få et flot badekar med emalje reparation

Går du i overvejelser omkring renovering af dit badeværelse – og overvejer du i den forbindelse at skille dig af med det gamle, slidte badekar? Så bør du nok træde et skridt tilbage, og overveje om det virkelig er det værd.

Når du skrotter et badekar, skal hele soklen omkring selve karret brydes ned. Denne opgave repræsenterer hårdt og tidskrævende arbejde – og når badekarret er væk, skal soklen enten bygges op igen omkring det nye kar, eller helt fjernes for at give plads til en bruseniche. I denne anledning skal afløbet sandsynligvis fjernes. Og så er du ude i en større operation, som kræver både murere og VVS folk.

Lad dit badekar reemaljere – det betaler sig

Dertil kommer at dit badekar repræsenterer en stor værdi for din bolig – også selv om du ikke selv er wellness typen. Mange bolig købere har gennem det seneste årti fået øjnene op for de mange fortræffeligheder ved et stort og rummeligt badekar.

Familier med småbørn kan især drage nytte af et badekar i forbindelse med badning af de små og iblødsætning af store tøjmængder. Og så er det en stor fordel ikke at skulle ud af huset for at få en lækker og afslappende spa oplevelse, når man har små børn.

Derfor bør du lade en dygtig og erfaren badekarsmaler vurdere dine muligheder for at få dit badekar sat flot i stand. Er dit badekar blot mærket af grimme misfarvede plamager samt overfladiske ridser og skrammer kan det nemlig med stor sandsynlighed blive så flot og indbydende som da det var ganske nyt. En faglært håndværker med speciale inden for maling af badekar kan i løbet af få timer genskabe den stærke og skinnende emalje, som kendetegner et nyt badekar. Og så er det langt billigere end at skrotte badekarret.

Du kan læse mere på https://www.ny-emalje.dk/