Få fingrene i de fineste smykker fra HEIRING Jewelry

29 October 2019 admin

editorial

I 1976 grundlagde den danske guldsmed Frits Heiring smykkevirksomheden HEIRING Jewelry i den jydske by, Randers. Her lå både smykkeværksted samt forretning. Dette blev begyndelsen på produktionen af de smukke smykker fra HEIRING, der yderst populære og trendy. Alle smykkerne er dansk kvalitetsdesign, håndlavede og med budskaber, historie og personlighed.

Et eksempel er serien fra HEIRING med de søde skytsengle, der på fineste vis fortæller om et beskyttende væsen, der altid er ved din side til at beskytte dig, give dig energi, varme og styrke livet igennem.

Vælg eksempelvis et vedhæng med den skønne engel i matteret sølv.

Mange kender også til den afholdte serie “FEATHER”, der tæller både vedhæng til halskæder, fingerringe, øreringe samt armbånd. Serien er lavet sådan, at du kan tilføje flere fjer løbende, ligesom det er oplagt at mikse og matche med smykker, du allerede har i forvejen. Sådan kan du efter ønske og temperament give dine smykker et andet udtryk fra dag til dag eller til særlige anledninger. Smykkerne kan fås i forskellige udgaver: sort oxyderet sølv, sølv, rosa samt forgyldt sølv. Alle produceres de her i Danmark på HEIRINGs eget værksted.

Hvis du har brug for lidt inspiration til sådanne kombinationer, er du altid velkommen til at besøge den fysiske butik, hvor nytænkende og dygtige medarbejdere står klar med bud på forskellige looks.

HEIRING kan dog også købes online – eksempelvis hos Fangels, der fører et bredt udvalg – og nye produkter kommer hele tiden til. Hvis du køber produkterne online, så garanteres du altid en besparelse på hele 10% af prisen, og der er gratis fragt og levering landet over, hvilket også må siges at være et kæmpe plus!

Alle smykker fra HEIRING er oplagte gaveideer, og de vil med garanti sprede glæde, ligesom det kan anlede til at starte en samling af for eksempel produkter fra FEATHER-serien.

 

 

More articles