Få hjælp til din hørenedsættelse hos din lokale høreklinik i Roskilde

09 februar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når vi ældes, vil mange af vores primære funktioner forringes. Det drejer sig ikke blot om de motorisk,e men også de sensoriske faciliteter som for eksempel smagssansen, lugtesansen, synet og hørelsen. De fleste af os kender en eller flere ældre personer som døjer med tab af hørelse og derfor altid må bede deres samtale partner om at tale højere, langsommere, og mere tydeligt artikuleret.

Det er de færreste af os som ønsker at havne i den situation. Derfor bør du, såfremt du har mistanke om hørenedsættelse, opsøge din lokale høreklinik og få afklaret om du har brug for et høreapparat.

Hvor finder jeg en kompetent høreklinik i Roskilde?

Som bosiddende i eller omkring Roskilde kan du med fordel vælge Speciallægens Høreklinik som din høreklinik. Hos Speciallægens Høreklinik finder du Speciallæge i øre næse og hals sygdomme Jan Green Toft som ejer og driver den velrenommerede klinik. Jan Green Toft vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at finde årsagen til din høre nedsættelse og samtidig give gode råd omkring udvælgelse af det rette høreapparat.

Hos Speciallægens Høreklinik vægtes den gode og solide service og den høje standard gældende for de produkter som forhandles i butikken. Du finder udelukkende høreapparat i høj kvalitet hos Speciallægens Høreklinik, som fører de bedste produkter fra velrenommerede brands så som Oticon, Signia, Widex og GN Resound.

Se for eksempel det lækre og lette Oticon Opn S som reagerer så hurtigt i sin gengivelse af lyden at det kan fjerne støj og på samme tid give en realistisk og nuanceret gengivelse af de talende i dine omgivelser. Hvor traditionelle høreapparater favoriserer én taler og undertrykker alle andre vil Oticon Opn S lade dig høre hvad alle siger idet den er mere end halvtreds gange hurtigere end Oticons tidligere flagskibs model. Og så kommer den komplet med WiFi opkobling og tilslutning til iPhone.

Se høreapparet på slhk.dk.

Flere Nyheder