Find den rette dildo online

11 February 2019 Astrid Pedersen

editorial

Dildoen er det klassiske stykke sexlegetøj til kvinder. En dildo er, kort fortalt, et penisformet aggregat, som kan bruges til stimulation af skeden under masturbation. Dildoer fås i rigtig mange størrelser, faconer og variationer. Du kan for eksempel få en ultra realistisk dildo, som kaldes Mister Limp, og som emulerer en halvvejs erigeret penis – lidt lige som når man bare skal have en quickie i frokost pausen eller på vej ud af døren.

I den anden ende af spektret finder du de temmelig store og helt hårde dilsoer, modelleret efter stereotypen på en mand af afrikansk oprindelse. Mange dildoer er forsynet med sugekopper, så de kan monteres på en glat væg, for eksempel væggen i dit badeværelse, således at du kan forestille dig en fræk doggy style i bruseren. Husk dog at tage den ned igen, inden din mor kommer på visit, eller du venter besøg af viceværten eller blikkenslageren.

Hvilken type dildo skal jeg vælge?

Det er først og fremmest vigtigt, at du vælger en dildo, som passer til din anatomi. Ikke alle er indrettet til at tage en stor og massiv dildo, som for eksempel African Lover eller Rock Solid 10”. Det er nemlig langt fra altid størrelsen, som gør udslaget. En alt for stor dildo kan ødelægge oplevelsen, hvis man ikke er indrettet dertil. Så hellere vælge en mindre – og eventuelt mere fleksibel – model, som passer til eens behov.

Dildo eller vibrator?

Den afgørende forskel på en dildo og en vibrator er, at en dildo ikke bruger strøm. Hvis du ønsker vibrationer, som kan forstærke oplevelse, bør du vælge en vibrator frem for en dildo. Omvendt kan man sige, at oplevelsen med en dildo er langt mere realistisk, idet de færreste ægte penisser kommer med indbygget vibration. Du kan se det store udvalg af dildoer på love-lingeri.dk

More articles