Find det bedste og billigste webhotel i Danmark

25 august 2021 Astrid Pedersen
Find det bedste og billigste webhotel i Danmark

Når din hjemmeside skal live handler det om at finde det bedste og billigste webhotel.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er, groft sagt, en server hvorpå en masse forskellige websites deler logi.

Når du vælger at leje dig ind på et webhotel fungerer det nærmest som når du bor på et rigtigt hotel. Du slipper for at skulle bekymre dig om diverse services – de er nemlig med i prisen.

På et webhotel kan du forvente at der er sørget for firewall og sikring mod hacker angreb eller virus. Du skal ikke selv forestå opdatering af software eller backup af dine data filer. Alt dette sørger din udbyder for.

Langt de fleste webhosting udbydere i Danmark kan tilbyde gode og billige webhotel løsninger til websites i alle størrelser. Du kan finde webhotel pakker i flere forskellige størrelser med varierende services og features tilknyttet.

Afhængig af din websites størrelse og den forventede mængde af trafik kan du vælge netop den løsning som passer til dine ønsker – og din pengepung. Og skulle dine behov for webhosting siden ændre sig kan du altid op eller nedgradere din løsning hos den pågældende hosting udbyder.

Hvilke fordele får jeg med et webhotel?

Med et webhotel får du fordelen af ikke selv at skulle have en server stående tændt i døgndrift. Du får diverse services med i købet, og er samtidig garanteret fuld backup af såvel website som email konto.

Der ud over opererer de fleste udbydere af webhoteller i Danmark med one click installation af de mest anvendte cms’er som for eksempel Joomla!, WordPress, Drupal, Magento og Shopify.

Du er således godt rustet til at oprette en hjemmeside eller en online shop når du vælger et billigt webhotel frem for en dyr hosting løsning. Og med hjælp fra webhotel-guiden.dk kan du hurtigt finde det webhotel som er det rette for dig.

Flere Nyheder