Find en brugt bil til en billig pris

27 May 2020 Astrid Pedersen
Find en brugt bil til en billig pris

Står du for at skulle købe din første bil – og er du i tvivl om hvad du skal vælge? Så bør du først og fremmest kigge på dine, og eventuelt din families, behov. Og dernæst skal du beslutte om du er i markedet efter en ny eller en brugt bil.

Hvornår skal jeg vælge en brugt bil?

Der er en vis fornuft i at vælge en brugt bil frem for en ny én af slagsen hvis du har bedre og sjovere ting at bruge penge på end afdrag på et bil lån. Det er nemlig de færreste almindelige lønmodtagere som kan finansiere køb af en fabriksny bil uden at skulle gældsætte sig.

Priserne på nye biler i Danmark er pumpet ganske voldsomt op, som følge af de skatter og afgifter som staten har pålagt disse. Er du i fuld gang med at stifte familie, og måske endda lige har anskaffet en bolig, er budgettet helt sikkert i forvejen stramt. Og så kan det langt bedre betale sig at finde en brugt bil.

En kæmpe fordel ved at købe en brugt bil er nemlig prisen. En ny bil smider det meste af sin nyværdi inden for sine første tre leveår. Køber du således en ny bil, vil du, såfremt du efter nogle år er nødt til at sælge denne igen, stå med et ikke ubetydeligt tab. Til gengæld kan du købe en brugt bil til en brøkdel af dennes nypris, og sælge den igen efter et par år uden at tabe det helt store. En brugt bil vil nemlig allerede have gennemgået det mest drastiske værditab. Og så har du mulighed for at sælge bilen igen og købe en ny, brugt bil, skulle familiens størrelse eller transport behov ændre sig.

Du kan læse mere om det at købe nye og brugte biler på https://xn--fartglde-o0a.dk/guide-skal-du-vaelge-en-ny-eller-brugt-bil/ 

 

More articles