Før en gulvafslibning: Husk dette

25 juni 2020 Cecilie Mortensen
Før en gulvafslibning: Husk dette

Før et gulvfirma kommer ind i dit hjem, så er der flere ting, du selv kan gøre forinden. Jo bedre forarbejde du har lavet, desto nemmere og hurtigere kan gulvfirmaet komme i gang. Det gælder, uanset om der skal laves en gulvafslibning, gulvafhøvling, om gulvet skal males, efterbehandles eller noget helt femte. Hvis du ikke har haft et gulvfirma på besøg før, så kan du blive klogere på de små ting, du kan gøre. 

Forberedelser før gulvfirmaet kommer

Som det første skal rummene ryddes, der hvor gulvfirmaet skal arbejde. Sørg derfor for at små og store møbler er fjernet fra gulvet. Alt andet kan gøre det mere besværligt at arbejde med gulvet. Og desuden så vil du også få et gulv, hvor alt ikke ser ens ud efter gulvfirmaet har været der. 

Når dine rum er blevet ryddet, så er det vigtigt, at rengøre gulvene. Det giver det bedste udgangspunkt, når gulvslibemaskinen skal bruges. 

Hvis gulvet har dybere revner eller lignende, så kan du med fordel tage i et byggemarked og købe spartelmasse til trægulve. Her kan du udfylde de revner, der måtte være. Når det er tørt, så kan du slibe på det, indtil det kommer på niveau med resten af gulvet. På den måde vil du også opnå det pæneste resultat, når gulvfirmaet har været i gang. 

Hvis der skal slibes gulve i de rum, som I bruger meget, så kan der være et større koordineringsarbejde mellem dig og gulvfirmaet. Vær derfor klar til hurtigt og nemt at kunne rydde de rum, som de skal arbejde i som det næste. 

I det hele taget kan det være en god idé, at du snakker med gulvfirmaet om, hvordan du kan forberede dig, før de kommer. Også om du eventuelt skal afdække nogle rum med plastik, hvis det kommer til at støve. Du kan starte ed at forhøre dig her: https://gulvkanonen.dk/

 

Flere Nyheder