Forbered disse ting før gulvafslibningen

27 juli 2020 Cecilie Mortensen
Forbered disse ting før gulvafslibningen

Der er flere forskellige forberedelser du kan gøre, hvis der skal laves en gulvafslibningen i din bolig. Det kan være du spørger dig selv, hvor det er nødvendigt med forberedelser – for er det ikke noget, som gulvfirmaet har styr på? Det korte svar er, at nogle forberedelser skal du selv gøre, og det giver sikkert også god mening, når du hører, hvad de er. 

1. Fjern flest mulige møbler fra rummet 

For at gulvfirmaet bedst muligt kan lave en gulvafslibning, så skal de selvfølgelig også have pladsen til det. Det betyder også, at du med fordel kan fjerne en masse af de møbler, der er i det aktuelle rum. Hvis der skulle stå møbler, som ikke lige er til at fjerne, så er det en idé at dække dem til med afdækningsplast. De maskiner som bruges i dag vil ofte kunne tage en del af det støv, som kan komme, men det kan ikke helt være til at undgå, at der kan komme støv i det lokale, hvor der laves en gulvafslibning. 

2. Fej gerne gulvet før gulvafslibningen

Du behøver ikke nødvendigvis at give dit gulv den helt store rengøring, men det skal gerne fejes. Bare for at sikre, at der ikke ligger små ting på gulvet. 

3. Reparer gerne åbninger og revner i gulvet

Hvis du har åbninger i dit trægulv, som du er blevet træt af, så kan du med fordel købe noget plastik træ, som fungerer som spartelmasse, der udfylder de revner, dit gulv måtte have. Når det engang er tørret, så er det bare vigtigt, at du lige sliber efter, så det er helt plant med resten af dit gulv. 

Hvis du følger disse tre ting før en gulvafslibning, så hjælper du dig selv og gulvfirmaet rigtig godt på vej før de går i gang med dit gulv. Du kan også høre mere om forberedelserne her: https://gulvkanonen.dk/

Flere Nyheder