Frisk øl til festen med et fadølsanlæg

28 januar 2022 Astrid Pedersen
fadølsanlæg

editorial

Drømmer du om at kunne servere frisktappet og velskænket fadøl fra eget fadølsanlæg? Så har du nu mulighed for at få dette ønske til at gå i opfyldelse. Du kan nemlig købe dit helt eget fadølsanlæg, og imponere vennerne eller din familie med velsmagende og skummende fadøl til festen eller fodbold aftenen.

Hvad koster et fadølsanlæg?

Prisen på et fadølsanlæg kan variere meget alt afhængig af udbyderen og så selvfølgelig fadølsanlæggets størrelse, type og kapacitet.

fadølsanlæg

Det er ikke sikkert at du behøver et stort fadølsanlæg til hjemmebaren i din gildesal, lige som du nok ikke har brug for et fadølsanlæg med masser af kapacitet når du får vennerne på besøg. Men det er stadig vigtigt at gå efter den solide kvalitet, og ikke give køb på de høje standarder, når du skal vælge dit fadølsanlæg.

Hvor kan jeg købe et fadølsanlæg i top kvalitet?

Hvis du ønsker at anskaffe et fadølsanlæg i top kvalitet kan du finde hvad du søger hos Torstein Drikkevareservice ApS.

Torstein Drikkevareservice ApS er leveringsdygtig i fadølsanlæg i alle størrelser og udformninger. Uanset om du ønsker et lille fadølsanlæg som kan betjene et begrænset antal gæster – for eksempel i forbindelse med en havefest eller en mindre familie komsammen – kan du købe et sådant billigt hos Torstein Drikkevareservice ApS.

Du kan også vælge et af de større fadølsanlæg med en stor kapacitet og flere haner. Og endelig finder du i Torstein Drikkevareservice ApS’ sortiment det flotte og elegante Soudek fadølsanlæg der har form som en gammeldags øl tønde – et festligt indslag i dit øl eller spise telt til havefesten, eller flot dekoration i din kælderbar.

Torstein Drikkevareservice ApS leverer fadølsanlæg til såvel private kunder som til barer, restauranter og andre dele af erhvervslivet. Klik ind og se det store udvalg af flotte fadølsanlæg i den online shop på torstein.dk/fadolsanlaeg-78

Flere Nyheder