Genskab ungdommens smil med Invisalign

15 september 2020 Astrid Pedersen
Genskab ungdommens smil med Invisalign

Er du træt af at dine tænder bliver skævere og skævere med årene? Så bør du overveje en tandregulering – eventuel med usynlig tandbøjle.

Hvordan foregår tandretning med usynlige tandbøjler?

En behandling med de patenterede Invisalign skinner – også kaldet usynlige tandbøjler – indledes med at der bliver taget aftryk af din over og undermund. Disse aftryk danner grundlaget for den computer genererede 3D model som tandlægen bruger til at visualisere processen og det færdige resultat. Ud fra denne model fremstilles tandskinner til hele forløbet.

Du vil få et antal tandskinner med hjem som du skal være iført de fleste af døgnets timer. Hver fjortende dag skifter du til et nyt sæt skinner. Og så skal du med jævne mellemrum forbi tandlægen til et tjek.

En Invisalign behandling tager typisk mellem et halvt og halvandet år, afhængig af dine tænders stilling og dine ønsker til det færdige resultat.

Hvor kan jeg få tandretning med Invisalign på Frederiksberg?

Er du bosiddende på Frederiksberg giver det god mening at vælge en Invisalign tandklinik i dette område. I Valby finder du You Smile I Smile – en sammenslutning af dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere med særlig ekspertise inden for tandretning med Invisalign bøjle.

Hos You Smile I Smile kan du altid få en uforpligtende konsultation. Her kan du lære mere om Invisalign modellen, og tandlægen kan foretage en vurdering af din egnethed til et Invisalign forløb. Samtidig fortæller tandlægen dig om hvad du kan forvente af en Invisalign behandling og hvor lang tid en sådan i dit tilfælde vil tage hvis du vælger at tage imod tilbuddet. Og så er det helt op til dig om du ønsker at påbegynde et tandregulerings forløb med de smart usynlige Invisalign skinner.

Du kan læse mere om You Smile I Smile og Invisalign på You Smile I Smiles hjemmeside yousmileismile.dk

Flere nyheder