Giv din indretning et boost med et lækkert plankebord

25 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Flotte og unikke plankeborde har i den seneste tid indtaget den absolutte førsteplads som danskernes favorit, når det gælder spiseborde og sofaborde. Dette er der ikke noget at sige til. Træ er et lækkert materiale, som i al sin enkelthed er det mest velegnede, når det handler om fremstilling af bordplader. I modsætning til et glasbord bliver det aldrig ubehageligt at spise ved et plankebord, som med sin nærmest bløde og levende overflade har en god akustik og dermed dæmpning af lyde fra glas, bestik og service.

Et rustikt plankebord er heller ikke plejekrævende i samme grad som et bord, hvis plade er fremstillet i sart, lyst bøgetræ, og som stedse skal behandles med sæbespæner for at bevare den ensartede overflade. Og en bordplade fremstillet af plastik eller melamin får aldrig den samme personlighed og charme, som kendetegner et plankebord af ægte træ.

Hvor finder jeg de smukkeste og mest holdbare plankeborde?

Hvis du ønsker dig et lækkert plankebord, som passer perfekt ind i netop dit hjem, kan du med fordel handle hos Hipstory. Hipstory er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig inden for fremstilling af billige plankeborde i fyrretræ. Med et plankebord af fyrretræ, som er behandlet med mørk voks, får du et robust og rustikt plankebord, som du kan have glæde af i mange år – og som ikke kræver den store forkromede vedligeholdelse. Et plankebord fra Hipstory vil blot udvikle en lækker patina, som gør bordet endnu mere personligt og unikt, og som vidner om daglig brug.

Hvordan køber jeg et plankebord hos Hipstory?

Hos Hipstory kan du vælge, om du ønsker at købe et af de præfabrikerede plankeborde med faste mål, eller om du ønsker dig et plankebord som er skræddersyet til netop dine og din stues behov. Du kan læse mere om plankeborde på hipstory.dk

More articles