Giv haven et pift med en hyggelig regnmåler

16 April 2021 Astrid Pedersen
image

En smuk have består som regel af andet end blot græsplæne og bede. Du kan for eksempel udruste haven med et smukt espalier, bede og buske i forskellige niveauer, og så selvfølgelig hyggeligt ekstra udstyr som for eksempel fugle bade og en fin regnmåler.

Hvilken slags regnmåler skal jeg vælge?

Det er selvfølgelig vigtigt at du vælger en regnmåler som du synes om, og som passer ind i havens generelle stil.

Der findes et veritabelt hav af forskellige typer regnmåler, hver især med deres charme og særpræg. Du kan vælge en hyggelig gammeldags regnmåler i vintage stil udført i eksempelvis støbejern med dekorationer og gesvejsninger hvis du er til den genre. En sådan regnmåler kan tage sig aldeles yndig ud i en klassisk rosenhave eller i dit staudebed – eller lige ved siden af et matchende fugle bad.

Du kan også vælge en af de sjove og søde regnmålere med motiv, som kan gøre de mindste glade. Er dit barn eller dit barnebarn for eksempel glad for landbrugs maskiner er det oplagt at vælge en morsom regnmåler med motiv af en rød eller en blå traktor. Så er der lidt at kigge på når den lille er med på have arbejde.

En regnmåler er primært en hyggelig og romantisk pynte genstand som ikke har den helt store nytteværdi. For en nøjagtig angivelse af den samlede mængde nedbør er det en god idé at konsultere de moderne vejr tjenester. Men din regnmåler har værdi som et hyggeligt supplement til din have. Og du kan med stor fordel lade de mindste hjælpe med at aflæse regnmåleren når det har regnet.

Hvor kan jeg købe en regnmåler i høj kvalitet til min have?

Hos Gladegaver.dk kan du finde alskens udstyr til haven, her under mange forskellige regnmålere – se dem alle på Gladegaver.dk.

More articles