God restaurant i hyggelige traditionelle omgivelser

05 december 2018 Tina Høy

editorial

Ferdinands Bøfhus i Ringsted

Ferdinands Bøfhus i Ringsted har det hele – utroligt hyggelige rammer i Nørregade i Ringsted, og de serverer gode klassiske retter som ribeye og burgere, men også lækre retter som tapasbræt, fisk og kylling. Bøfhuset går op i at udvælge udskæringer fra kvalitetskvæg opdrættet i Danmark, USA og Uruguay så du er sikret kvalitet. Efter middagen kan du få gode drinks fra bartenderne og lytte til musikken fra baren. 

Bøfhuset kan besøges både morgen og aften, da de byder på brunch, frokost og aftensmad. De er også parate til at forsøge nye retter og kørte fx en periode med en lækker pulled pork-burger ud over husets burger, den mexicanske og kyllingburgeren. 

Tjenerne giver en opmærksom og god service og vejleder i den bedste kombination af saucer, typer af salt mm. 

Ferdinands Bøfhus ligger tæt på til- og frakørslen til motorvej E20, og det er nemt at parkere i nærheden. Placeringen i Nørregade gør, at du efter mad kan gå en tur gennem byens hovedgader, eller efter en god brunch eller frokost kan du gå til byens center eller det berømte Ringsted Outlet. 

Bøfhuset har også arrangementer som fx grisefest/ølfestival, hvor de sørger for at samle en masse mennesker, der kan lide helstegt pattegris og øl, som fejrer dagen udendørs. Der laves også menuer specielt til Mors og Fars dag samt cognac- og vinsmagninger.

Det er desuden muligt at deltage i en herreaften, hvor du kan tage din bror, far eller venner/kollegaer med til fantastisk mad og god vin. Efter en stor fadøl serveres der en treretters middag med bl.a. store amerikanske steaks, hjemmelavet bearnaise og håndskårne profitter – og dertil rødvin. Der sluttes af med kaffe, rom og en cubansk cigar, hvis man har lyst. 

I en provinsby som Ringsted med Roskilde, Slagelse og Holbæk som naboer, overlever man kun, hvis man har noget godt at tilbyde hver gang, og derfor har Ferdinands Bøfhus haft succes siden 2007. 

 

Flere Nyheder