Gørdine boligdrømme til virkelighed med hjælp fra din boligadvokat

20 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når du har fundet din drømmebolig – måske efter mange måneders intens søgen – kan det være utroligt fristende blot at underskrive købsaftalen med det samme, så du hurtigst muligt kan overtage huset eller lejligheden. Men her bør du først sikre dig, at aftalen er forsynet med et advokat forbehold – og dernæst bør du tage kontakt til en dygtig og erfaren boligadvokat, som kan hjælpe og bistå dig med dit køb.

Hvorfor skal jeg vælge Mogens Freinsilber som min boligadvokat?

Det er vigtigt at du, når du skal vælge din boligadvokat, tager visse forhold i betragtning. Din boligadvokat skal helst være specialiseret inden for privat bolighandel – det vil sige, have lang tids erfaring med vejledning og rådgivning af private købere af ejer eller andels boliger.

Denne type boligadvokat er nemlig bedst rustet til at imødegå de udfordringer, som ligger i denne aktivitet, og samtidig trænet til at opsnuse de fælder, som måtte gemme sig i diverse dokumentation. En dygtig boligadvokat, som i mange år har beskæftiget sig inden for dette område, vil hurtigt kunne gennemskue disse dokumenter og afsløre, om der skulle vise sig indikatorer for en forringelse af boligens værdi eller en pludselig stigning i udgifter. Begge dele kan nemlig komme til at påvirke din fremtidige økonomi.

Mogens Freinsilber har igennem en årrække fungeret som selvstændig boligadvokat med særlig interesse inden for rådgivning af private boligkøbere. Som boligadvokat er Mogens Freinsilber medlem af Danske BOLIGadvokater – dette er din sikkerhed for en etisk, uvildig og professionel behandling af din sag. I Randers har Mogens Freinsilber ry for at være blandt de bedste og mest upartiske boligadvokater, og du kan således trygt henvende dig til Mogens Freinsilber, når du skal have din sag vurderet i forbindelse med et boligkøb.

Du kan få mere information, og kontakte Mogens Freinsilber, på http://www.freinsilber.dk/koeb-salg-fast-ejendom/ 

More articles