Har du ødelagt din mobilskærm?

17 oktober 2021 Steffen Petersen
Har du ødelagt din mobilskærm?

advertorial

Det er temmelig frusterende at komme til at ødelægge sin mobil. Det kan være, du har tabt den og har nu ødelagt din skærm. Ofte kan man være heldig, at der ikke sker en større skade. Men det kan desværre ske, at skærmen går itu. Derfor skal du nu have den til reparation. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme omkring, hvordan du kan få fikset din mobil og hvordan du fremadrettet kan sikre, at du ikke ødelægger skærmen igen.

 

 

 

1. Mobilreparation

Hvis du har fået ødelagt din skærm, højtaler eller din låseknap, så skal du have den til mobilreparation. Der findes mange steder, hvor du kan få repareret din mobil. Du kan både henvende dig i en Humac butik, men du kan også finde mindre virksomheder, der kan reparere din mobil. Det kan godt blive dyrt, hvis du har en nyere mobiltelefon. Her kan reparation af skærmen godt koste en smule mere, end ved de ældre modeller. 

Hvis du er handy, så kan du selv montere en ny skærm på din mobil. Du kan finde mange butikker, der sælger dele til alle slags mobilmærker. Du skal blot huske på at gøre det korrekt, ellers kan du komme til at ødelægge din mobil endnu mere. 

 

2. Panzerglas til din mobil

Når du har fået repareret din mobils skærm, så kan du overveje at købe et panzerglas til den. Et panzerglas er et stykke “glas”, som du klistrer på din skærm, så den altid er beskyttet. Et panzerglas beskytter din mobil imod stød eller andre ridser fra jakkelommer, tasker eller skarpe kanter. På denne måde kan du sikre, at din skærm ikke står i stykker igen, efter du har fået den repareret.

 

3. Covers og etuier

Der findes et hav af forskellige covers og etuier til alle typer af mobiler i dag. Du kan finde dem i de sjoveste farver, mønstre og du kan sågar få dem lavet helt personligt, så det matcher din stil. Det er en god idé at beskytte din mobil imod potentielle skader med enten et cover eller etui. Du kan få covers, der dækker store dele af din mobil, også helt ud til kanterne. Det er værd at investere i, hvis du gerne vil undgå at have din mobil afsted igen til reparation. 

 

Flere Nyheder