Hav din baby trygt med på cyklen

19 november 2021 Maria Laugesen
Hav din baby trygt med på cyklen

editorial

En cykeltur med den lille er skønt, og ikke mindst praktisk. Men det er ikke kun dig, der skal passe på, hvis du skulle være uheldig at styrte på cyklen. Den lille skal selvfølgelig også have beskyttet sit hoved, og derfor er cykelhjelme til babyer et must for dig, der vil have din lille dreng eller pige med på cykeltur.

Forskellige cykelhjelme til babyer

Når din baby sidder med på cyklen er sikkerheden vigtig. De skal være ordentlig sikret og spændt fast, så de ikke kan falde ud/af, og så de ikke får stød eller slag undervejs. Derudover er det enormt vigtigt at passe på deres hoved med en cykelhjelm. Det gælder for alle cyklister, men særligt for babyer og små børn, hvor kraniet stadig er blødt og hovedet ekstra sårbart.

image

Du kan få en masse skønne cykelhjelme, der er specifikt beregnet til babyer. De er designet med den rette pasform og praktiske løsninger, som gør dem nemme at få på og spænde fast. På den måde kan selv de mindste børn få en cykelhjelm, der er praktisk og behagelig, og som ikke mindst lever op til alle sikkerhedskrav.

Søde designs på cykelhjelme

https://www.cykelhjelm.dk/shop/baby-181c1.html kan du finde en masse fine cykelhjelme til børn og babyer. Foruden at kvalitet og sikkerhed er i top, så har de nogle fantastiske designs, som børnene vil elske. Vælg f.eks. en cykelhjelm med motiv af dyr eller af søde frugter og bær.

Hjelmen kan selvfølgelig bruges i en lang række sammenhæng. Det gælder både når de sidder med på din cykel – enten i sæde eller vogn, men også for de lidt større børn, hvis de selv cykler, kører på løbehjul eller andet. På den måde er cykelhjelme til børn og babyer utrolig brugbare i mange sammenhæng, når børnene skal passe godt på deres hoveder.

Flere Nyheder