Hvad er englekort?

11 januar 2022 Astrid Pedersen
Hvad er englekort?

advertorial

Du har måske hørt om tarotkort – den semi okkulte praksis som handler om at spørge kortene til råds angående ens liv, valg og skæbne. Hvis du synes at tarotkort er lige lovlig dystre i deres udtryk, og måske kræver for meget af dig i forbindelse med lægning og tolkning, kan englekort måske være noget for dig.

De lidt lysere og lettere englekort har et mere positivt udtryk, og er omgivet af en mere optimistisk atmosfære. Når du spørger engelen til råds vil du altid blive vejledt i en generelt og overordnet retning som tager udgangspunkt i de positive aspekter af din rejse.

I modsætning til tarotkort følger der ingen kompleks oplægnings struktur med englekort, som er mere intuitive i deres anvendelse. Med englekort vil du altid føle at din åndelige vejleder vil dig det bedste, og altid ønsker at vise dig den mest oplyste vej.

image

Hvad bør jeg vide om englekort?

Et sæt englekort består altid af 44 kort, som hver især er forsynet med en smuk illustration og et enkelt budskab i tekst. Kortene har hver deres lette og positive energi som har til formål at løfte og støtte dig i dine valg.

Når du trækker et englekort virker det efter det der kaldes tiltrækningens lov – det vil sige at du tiltrækker et svar som energimæssigt vibrerer på samme frekvens som det spørgsmål du stiller. Derfor er det vigtigt at du gør dig umage med at formulere det spørgsmål, du ønsker at stille englene, og måske på forhånd overvejer hvad det re for et svar du ønsker.

Hvor kan jeg købe englekort?

Hos Pilos Spirituelle Univers kan du finde de smukke englekort sammen med diverse litteratur omkring emnet – selvfølgelig i lækker emballage og med udførlig læsevejledning. Klik ind på https://pilos.dk/k/tarotkort-englekort/ og find dine englekort i den online shop.

Flere Nyheder