Hvad kan en scooter, som en knallert ikke kan?

Hvad kan en scooter, som en knallert ikke kan?

Indrøm det bare, det er lidt sejere at sige, at man har en scooter, end at man har en knallert, men som sådan falder de jo under samme kategori, og de kan mere eller mindre køre lige hurtigt – så længe de er lovlige – så hvorfor dropper man så ikke bare knallerter og nøjes med at have scootere?

Jamen, for det første er der noget nostalgisk ved knallerter, som har været her i landet længere tid end scootere for den fleste vedkommende.

Så er knallerter også lidt lettere at komme omkring med, da scootere kan fylde en del, men ellers må man tilkendegive, at scootere ser sejere ud og er mere komfortable at sidde på, end hvis man skulle køre på en knallert.

Dog skal det lige indvendes, at her tales om almindelige knallerter og scootere, da vi ikke kan putte kabinescootere ned i samme kategori her, da det er noget helt andet.

Desuden kan man finde service af scooter på Bornholm af alle steder, så scootere har efterhånden vundet godt indpas i det danske landskab.

Men som sagt er der også noget kærkomment ved sådan nogle knallerter, hvorfor man ser hele klubber af den slags, hvor folk mødes og samles omkring disse køretøjer og sjusser lidt på knallerterne, fordi de minder lidt om deres barndom.

Derfor er det ofte noget med sindelag, hvad man sværger mest til, men derfor ser man da også folk, der både kan lide at køre med scootere, men som også kan lide at køre på knallerter.

Nogle gange skifter man mellem disse, som det passer med ens humør, og det er jo lidt det samme, om man kan lide den ene biltype eller den anden – og nogle gange skal det være manuelt gear, mens man andre gange vil have automat gear.

Er du mest til scooter eller knallert?