Hvor finder jeg gode brugte biler i Danmark?

15 januar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når familien skal have en ny bil, hvad end det er som supplement til eller som erstatning for den gamle, er det om at se sig godt for. I er nok ikke interesserede i at betale alt for mange penge for køretøjet.

Som familie har man mere interessante og relevante ting at bruge penge på end transport. Det er dog vigtigt at I vælger en sikker bil med gode køre egenskaber som er rummelig nok til at rumme alt hvad der er brug for – for eksempel barnevogn, diverse udstyr, og selvfølgelig de enkelte familie medlemmer. Så hvordan får man pris, rummelighed, sikkerhed og køre egenskaber til at gå op i en højere enhed?

Køb en brugt bil og spar mange penge

Svaret er helt enkelt: Man køber en brugt bil i stedet for en fabriksny en af slagsen. På den måde kan man nemlig nemt spare rigtig mange penge.

I Danmark er afgifterne på nye biler til salg hos forhandlerne så høje at den endelige pris hurtigt kommer op på over det dobbelte. Dette betyder at du for at finansiere anskaffelsen af en helt ny bil med stor sandsynlighed skal optage et dyrt bil lån. Og det er da rigtig ærgerligt at skulle gå og betale af på sådan eet når pengene med garanti er bedre brugt andre steder.

Samtidig vil du med en ny bil opleve at den mister størstedelen af sin nyværdi inden for de første tre til fem år af sin levetid. Dette værditab kan du så til gengæld udnytte til din egen fordel ved at købe en brugt bil. En brugt bil med de benævnte tre til fem år på bagen kan stadig sagtens være rigtig god bil, med masser af kilometer tilbage i tælleren. I hvert fald hvis du køber den gennem en autoriseret forhandler.

Find din brugtvogns forhandler på Biltorvet.dk

Flere Nyheder