Hvorfor overveje akupunktur?

02 februar 2022 Steffen Petersen
Akupunktør København

advertorial

Der er mange fordele ved at prøve akupunktur af. Det kan godt se temmelig skræmmende, ud med de mange nåle siddende rundt omkring ens krop. Men det kan have en stor effekt for dig og din sundhed. Akupunktur er blevet dyrket i mange år i Østen og har sidenhen rejst den lange vej derfra til Vesten.

Mange får månedlige akupunktur behandlinger for særlige problemer i deres krop. Læs mere om akupunktur i dette indlæg.

 

Akupunktør København

 

 

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur er baseret på den århundredgamle idé, at der findes punkter i kroppen, som når de stimuleres med nåle eller på anden måde, kan hjælpe dig med at få det bedre. Det kan være smerter eller problemer i din krop, som disse nåle kan hjælpe dig med.

Det kan også være særlige sygdomme som akupunktur kan hjælpe dig med. Det går under betegnelsen “alternativ behandling”, men det er en type af behandling, som mange benytter sig af.

 

Hvad kan det hjælpe imod?

Akupunktur kan hjælpe på en række både fysiske og psykiske lidelser. Der er f.eks. mange, der får akupunktur behandling, hvis de døjer med allergi og høfeber. Her vil man typisk få en behandling hver anden uge eller hvad lægen nu regulerer en til.

Herudover er akupunktur også godt for gigt. Det kan løsne op i leddene, så man ikke døjer med gigten så meget i sin hverdag. Desuden kan du få akupunkturbehandling mod alle typer smerter. I nogle tilfælde anvendes akupunktur også til stressbekæmpelse, søvnproblemer og til personer, der lider af depression eller angst. Desuden mener nogle, at akupunktur endda kan hjælpe ved infertilitet.

 

Hvordan finder du akupunktur nær dig?

Det er ikke hos alle læger, hvor du kan få akupunktur behandling. Da det er en alternativ behandling, så skal du finde specialklinikker, der specialiserer sig i denne behandlingsform. Du kan gå på Google og skrive “akupunktør i København”, hvis du er fra det område, og se hvilke klinikker, der kommer frem.

Flere Nyheder