Kan du tage noget med på et misbrugscenter?

26 February 2022 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Ved nogle ophold på et misbrugscenter skal man jo være der længere tid ad gangen, og det kan være, man sjældent kommer hjem, eller at man skal være der i lang tid, før man kan få lov til at komme hjem i længere tid ad gangen.

Man får formentlig mulighed for at hente noget tøj, men ellers skal man væk fra det gamle miljø, så man kan være et sted, hvor der bliver taget hånd om en, så man langsomt, men sikkert, kan komme ud af ens misbrug via professionel hjælp.

Således kan det blive vurderet, at det er bedst for en, at man bliver indlagt til behandling, fordi ens misbrug er kritisk, og/eller man lægger en længere plan for, hvad det er, man skal igennem, før man er nogenlunde parat til at være hjemme i længere tid ad gangen.

Det er godt at komme væk fra ens gamle miljø, men der kan også være ting, som man kommer til at savne med god grund.

Misbrugscenter

Der kan være nogle ting, man vil have med hjemmefra

Og det er ikke så meget vanerne eller de gamle mønstre, som der sendte en ned i misbruget eller vedligeholdt en samme sted.

Det kan være fysiske genstande såsom et billede af ens familie, en bamse eller noget helt andet, fordi man gerne vil have noget med sig til behandlingshjemmet, der minder en om de gode ting fra hjemmet og det, som man glæder sig til at komme hjem til, og som man kæmper for at være et godt menneske for igen.

Man må så høre ad, om man kan hente de ting, som man gerne vil have, og det sted kan være her https://behandlingscenter-stien.dk , hvor man er til afrusning.

Selvom man sikkert har fokus på at få det bedre, så er det trods alt rart lige at kunne kigge på noget positivt, der minder en om derhjemme.

More articles