Kast dig ud i at lave din egen suttesnor

15 April 2021 Cecilie Mortensen
image

Hvis du elsker at kaste dig ud i forskellige kreative projekter, så bør du overveje, om ikke du skal lave din egen suttesnor. Det kan både være for dig, som er forælder, bedsteforælder, moster, faster eller lignende. En suttesnor er nemlig ekstra uundværlig, når der kommer en nyfødt til verdenen. Suttesnoren hjælper nemlig med, at der hele tiden er styr på, hvor sutten er. 

Lav nemt din egen suttesnor 

Find hjælp og vejledning online

Det at lave sin egen suttesnor behøver ikke at være en uoverskuelig opgave. Der findes nemlig en række gode vejledninger, du kan finde online. På den måde bliver du hjulpet gennem hele processen, så du nemmere kan nå i mål. 

For at hjælpe dig lidt ekstra godt fra start, så kan du starte med at kigge nærmere her, når du skal finde hjælp og materialer til en suttesnor: https://xn--brnebutikken-vjb.dk/information/inspiration/

Gør suttesnoren mere personlig

Når du selv laver en suttesnor, kan du gøre den endnu mere personlig, end hvis du køber en i butikkerne. Du kan nemlig skrive barnets navn på snoren med bogstavsperler, og du kan selvfølgelig også kombinere lige de farver, du måtte foretrække.  

Få fingrene i de bedste materialer 

Selvom du laver din egen suttesnor, så behøver du ikke gå på kompromis med de materialer, der bruges. Du kan nemlig stadig købe ind, så du f.eks. får fingrene i giftfri perler m.m., så barnet ikke kommer i forbindelse med skadelige kemikalier. 

Som du nok allerede kan fornemme nu, så behøver det ikke være hverken bøvlet eller uoverskueligt, når du selv vil kaste dig over at lave en suttesnor. Det skal dog understreges, at du kan hjælpe dig selv ekstra godt på vej, hvis du finder vejledning og materialer ved et og samme firma. Så behøver du nemlig ikke forholde dig til en masse forskellige hjemmesider, når du skal lave snoren. 

More articles