Lad Danmarks bedste parkeringsfirma tilbyde dig en god parkeringsaftale

17 august 2021 Astrid Pedersen
Lad Danmarks bedste parkeringsfirma tilbyde dig en god parkeringsaftale

Det er rigtig irriterende at se sine private parkeringspladser blive fyldt op af biler som intet har at gøre på matriklen. Uvedkommende parkering er til stor gene for de medarbejdere eller beboere som har retmæssigt krav på ejendommens parkeringspladser. Og derfor bør du som ansvarlig herfor finde en fornuftig løsning på dette problem.

Når du står for at skulle vælge det parkeringsselskab som skal hjælpe dig med at komme uvedkommende og hensynsløs parkering til livs bør du vælge en virksomhed som er parat til at tilbyde dig en stærk og fleksibel parkeringsløsning. Og derfor kan du med stor fordel lade dit valg falde på UnoPark.

Hvilke kundefordele får jeg hos UnoPark?

UnoPark er blandt de mest populære og velrenommerede parkeringsfirmaer i Danmark. Og det med god grund.

Hos UnoPark får du nemlig ikke blot en på én og samme tid personlig og professionel betjening. Du får også en helstøbt parkeringsløsning som hviler på et særdeles fleksibelt aftale grundlag.

Det betyder at du altid vil kunne skifte parkeringsservice elementer i din parkeringsløsning ud, skulle dine behov og præferencer ændre sig hen ad vejen. Der er ingen tung kontrakt som skal laves om. Og din personlige parkerings konsulent vil altid stå til rådighed hvis du ønsker at optimere din aftale om parkeringsservice hos UnoPark.

Nem adgang til administration af parkeringspladser hos UnoPark

Der ud over får du adgang til selv at administrere dine private parkeringspladser gennem det nemme online modul som UnoPark stiller til rådighed. Modulet kan tilgås via din pc eller en app til tablet og smartphone.

Med denne app kan du blandt andet udstede, tilbagekalde eller annullere parkeringstilladelser. Og det uanset hvor du befinder dig, eller hvad tid på døgnet det er.

Du kan læse mere om UnoPark, og få et skarpt tilbud på en holdbar parkeringsløsning på hjemmesiden UnoPark.dk

Flere Nyheder