Lad en professionel og autoriseret el installatør hjælpe med elektrikerarbejdet

11 august 2020 Astrid Pedersen
Lad en professionel og autoriseret el installatør hjælpe med elektrikerarbejdet

Når boligen skal renoveres, eller der skal opføres en tilbygning til dit hus, får du sandsynligvis brug for at ændre i de elektriske installationer. Til dette formal skal du ifølge gældende dansk lovgivning benytte en autoriseret el installatør eller elektriker. Er du bosat på den københavnske vestgen eller et nærliggende område i det storkøbenhavnske, og har du brug for hjælp til dine elektriske installationer i forbindelse med renovering eller nybyggeri, kan du med fordel kontakte W. Johansen El ApS.

Hvem er W. Johansen El ApS?

W. Johansen El ApS er din autoriserede el installatør i Ballerup. Hos W. Johansen El ApS kan du få hjælp til alle tænkelige former for el installationer i din bolig. W. Johansen El ApS hjælper gerne med renovering og restaurering af eksisterende installationer såvel som planlægning og implementering af nye. Hos W. Johansen El ApS finder du udelukkende dygtige og kompetente elektrikere og installatører som brænder for deres fag og som står klar til at hjælpe dig med dine elektriske installationer.

W. Johansen El ApS kan blandt andet assistere inden for områder så som rådgivning og udførsel af energi renoveringer (for eksempel belysnings anlæg, ventilations anlæg og lignende), lovliggørelse af eltavler, diverse renoverings opgaver, modernisering af køkken, badeværelse og toilet, rådgivning i forbindelse med komplette bolig renoveringer og service arbejde for bolig foreninger og erhvervs lejemål.

Du kan eksempelvis få hjælp til tekniske installationer så som netværks og fiber installation såvel som konventionelle el installationer, dørtelefon anlæg og låse systemer, LED belysning indendørs og udendørs, eftersyn af elektriske installationer i forbindelse med udarbejdelse af ejerskifte forsikring samt ABDL og ABA anlæg.

Ingen opgave er for stor eller for lille for W. Johansen El ApS som betjener såvel private kunder som større erhvervs kunder, offentlige institutioner og bolig foreninger. Du kan læse mere, og kontakte W. Johansen El ApS, på hjemmesiden w-teknik.dk

Flere nyheder