Lad et parkeringsfirma løse dine problemer med parkering

Lad et parkeringsfirma løse dine problemer med parkering

Bestyrer du en erhvervs ejendom, eller er du ansvarlig for den daglige drift af et bolig kompleks med tilhørende parkeringspladser? Så har du sikkert været udsat for klager fra beboere, brugere eller medarbejdere over at det ofte er svært at parkere bilen på grund af uvedkommende parkering. Især hvis ejendommen har sin beliggenhed i eller nær en større by.

Her vil der nemlig ofte være indført betalings zoner for parkering af biler. Det betyder at det godt kan gå hen og blive dyrt at parkere sin bil hvis man har et ærinde i byen. Derfor vil mange bilister prøve at finde smuthuller så de kan slippe for at betale. Og så er det at din ejendoms gratis parkeringspladser bliver overrendt.

Hvordan løser jeg parkerings problemerne på min ejendom?

Det kan selvfølgelig godt være problematisk at indføre betalings parkering samtidig med at du ønsker at gøre det gratis for kunder, medarbejdere og beboere at parkere tæt på bygningen. Til alt held kan dette problem nemt løses med hjælp fra et professionelt parkeringsfirma.

Hos et parkeringsfirma som for eksempel UnoPark kan du få tilbudt en parkerings løsning som matcher såvel dine som brugernes behov. Du kan få hjælp til administration og overvågning af dine parkeringspladser, lige som UnoPark tilbyder assistance i forbindelse med parkeringskontrol – for eksempel parkeringsvagter i de tidsrum du ønsker det. En parkeringsvagt fra et autoriseret parkeringsfirma har hjemmel til at udstede parkerings afgifter til biler som er uretmæssigt parkeret på din parkeringsplads. Og med et smart digitalt administrations system med tilhørende app til mobil og tablet kan du nemt og hurtigt udstede midlertidige eller permanente parkeringstilladelser og registrere de faste brugere af dine parkeringspladser.

UnoPark er et parkeringsfirma som lægger stor vægt på den gode kunde relation. Derfor vil du hos UnoPark altid blive tilbudt en løsning som er skræddersyet netop din ejendom. Læs mere på UnoPark.dk