Læg så alle de kræfter i et jobsøgningskursus!

Læg så alle de kræfter i et jobsøgningskursus!

Måske kan du huske dengang, da du lige var blevet færdiguddannet, og du havde haft fokus på studiet så meget, at du ikke havde haft mulighed for at lægge en føler ud til, om der var nogle steder, der ville ansætte dig.

Men du har en god mavefornemmelse, og dit praktiksted var da også begejstret for dig og skrev en fin anbefaling, så måske er der en dør åben hos dem.

Da du får dit eksamensbevis, er du pavestolt, og alle klapper dig på skuldrene, og jeres undervisere siger også, at nu skal du/I ud at erobre verden, og den tale tror man faktisk på.

Så man retter stolt hagen og søger et par forskellige steder, for lige at være sikker, og så må den være hjemme. Det er de foretrukne steder, man søger.

Men hvis man overhovedet får svar, så er det et negativt svar.

Hvad gik der lige galt?

Et job kommer ikke af sig selv

Der er intet galt med dig, og det at være nyuddannet kan både være en fordel og en hæmsko, men hvis du også har noget erhvervserfaring, så hjælper det også på vej.

Måske er det bare den situation, der er med din uddannelse kontra jobs, der ikke er den helt fordelagtige, eller du har ikke søgt nok.

Så skal du måske med tiden på et jobsøgningskursus, og det kan virke som et nederlag, nu du lige er blevet færdig med din uddannelse, og du troede, at verden lå for dine fødder.

Men der er sikkert andre fra din årgang og klasse, der sidder i samme situation, så du er ikke en fejl, men der skal måske bare lægges flere kræfter i søgningen.

Dette kan du for eksempel gøre ved at læse her https://www.lundquistconsult.dk/jobsoegende 

Her skal du så lægge de samme kræfter i, som du gjorde, da du gennemførte din uddannelse med bravur.