Lækker brunch buffet som mad ud af huset

18 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Måske har du hørt om – eller endda prøvet at bestille – mad ud af huset. Med mad ud af huset har du den store fordel ikke at skulle besvære dig med madlavning i mange timer, måske endda dage, op til den store begivenhed.

Du vil få mulighed for selv at deltage i festlighederne hvis du bestiller mad ud af huset frem for selv at fremstille alle de mange retter. Og her i 2021 er valgmulighederne utroligt mangfoldige når det handler om mad ud af huset i høj kvalitet.

Kan man bestille brunch buffet ud af huset?

Hvis din fest eller sammenkomst finder sted i de tidlige dagtimer er det ikke sikkert at du har lyst til at servere den store forkromede tre retters menu for dine gæster. Her vil det være på sin plads med enten en let frokost eller en lækker brunch buffet. Langt de fleste sætter pris på de mange elementer som netop indgår i en brunch buffet.

Det kan for eksempel være amerikanske pandekager med blåbær og sirup, røræg med bacon og pølser, baked beans i tomatsovs og diverse småhapser så som kyllingevinger, kyllingespyd eller lune frikadeller. Den eneste ulempe ved brunch er at det kan tage rigtig lang tid selv at skulle tilberede en sådan. Og derfor er det heldigt at du nu om stunder kan bestille brunch som mad ud af huset.

Bestil brunch ud af huset hos Kokken & Jomfruen og spar tid og kræfter

Ønsker du således at bespise gæsterne til din barnedåb, dit sølvbryllup eller din morgenfødselsdag med lækker brunch, men gider du ikke selv forestå madlavningen, kan du med fordel lade Kokken & Jomfruen varetage denne opgave. Med brunch ud af huset fra Kokken & Jomfruen kan du vælge iblandt et bredt og varieret udvalg af lækre brunch retter.

Bestil din brunch buffet ud af huset på kokken-jomfruen.dk.

More articles