Lav en fleksibel og effektiv trappevask

04 marts 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du for eksempel skal have lavet en etagevask, så er det vigtigt, at du starte fra toppen og arbejder dig nedad.

For hvis du for eksempel starter med at vaske dig nedefra og op, så kan du risikere at skubbe skidtet på din krop omkring, så du egentlig ikke bliver så effektiv ren på samme måde, som når du lader vandet hjælpe naturligt til med tyngekraften og nedskylningen at fjerne skidtet.

På samme måde kan man sige, at hvis du skal have lavet en trappevask i en opgang, hvor der for eksempel er mange etager at gøre godt med, så er der nogle metoder, du kan benytte for at gøre det mest effektivt.

Du skal som udgangspunkt vaske hele opgangen ned på samme tid og helst samme dag, for ellers samler snavset sig bare igen hurtigt, og så kan du starte forfra hurtigt igen. 
Så du kan ikke rigtig dele denne opgave ud over flere dage.

Desuden bliver mange opgange jo konstant benyttet, så du kan heller ikke rigtig spærre området af, så det gør det til endnu en udfordring at arbejde i snævre omgivelser, hvor der er flere mennesker, der kan komme og forstyrre arbejdet.

Faktisk skal man nogle gange leve med, at man ikke får fjernet al skidtet så grundigt, som man gerne ville have haft det, fordi man altid kan risikere, at der kommer beskidte støvler traskende, som sender en i retning af begyndelsen.

Men hellere at man får forsøgt at gøre opgangen lidt ren, end at det hele begynder at samle sig og blive virkelig grelt at se på.

Eventuelt kan man være flere om det, så man tager det i etaper, og så slutter man af samlet og fælles og tager de sidste ting sammen.

Nogle gange kan man lave en grundig trappevask, og andre gange kan den være overfladisk.

Føler man sig ikke helt tryg ved at kunne gøre det godt nok, så kan man jo hyre professionelle som https://www.aamand-rengoering.dk/ til at gøre det for en.

Flere Nyheder