Man skal kunne stole på dem, man er taget outdoor med

17 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

De fleste af os har nok den kollega, som man ikke kan udstå, men måske kan man godt se, hvordan vedkommende faktisk er god til sit arbejde – men man kunne aldrig drømme om at se vedkommende privat.

Så har mange af os nok den ven, som der har mange kvaliteter, men som vi ikke ville stole på, at vedkommende kunne holde en kaktus i live over nogle dage.

Vi lever heldigvis i et roligt samfund, og vi er noget til et stadie i vores udviklingsliv, at vi ikke skal være bange for så mange ting, for før i tiden sammensatte man ens flok efter, hvad folk kunne bruges til, og de svage blev udstødt eller måske endda slået ihjel.

I dag er det anderledes, hvor vi kan tage os af os selv og ikke være bange, hvorfor vi kan hjælpe de svage i samfundet, som der har det svært og under andre omstændigheder måske ikke ville klare den.

Outdoor

Kan man klare sig sammen med dem, man er outdoor med?

Når man så er outdoor, så går man jo lidt tilbage til rødderne og lever, som man gjorde i gamle dage, og der vil man hurtigt opleve, at man skal kunne fungere som et par eller en gruppe alt efter, hvor mange mennesker man er ude sammen.

Man kan opdage nye sider af sig selv, men det er heller ikke godt, hvis man bryder sammen og ikke kan bidrage til noget, og man bare egentlig gerne vil hjem, men det er bare ikke muligt.

Værre er det, hvis man så står der i ens Haglöfs jakker, som man købte sammen for at have en slags uniform, men man kommer så bare op at skændes og kan ikke blive enige.

Man er ude i nogle forhold, hvor der er meget på spil, og man blotter sig, så her skal man være sikker på, at man kan fungere sammen med de andre, man er ude med.

Flere Nyheder